RoutebeschrijvingRoutebeschrijving  

fotoalbumFotoalbum

8 Juli gaan we een fietsreis door Polen maken, de Oostelijke Fietsroute Green Velo.

Green Velo  is het meest spectaculaire fietsrouteproject dat tot op heden is gerealiseerd in Polen.

Frombork 9 juli 2018

Zondagochtend vertrokken we om 7.30 per trein in Dussseldorf naar Gdansk waar we om 20.30 arriveerden. Het was een klein stukje fietsen naar de bed en breakfast die we van te voren geboekt hadden. Eenmaal alles geïnstalleerd gingen we op zoek om nog snel wat te eten. We vonden een pizzeria op een paar kilometer waar we een pizza en een piwo bestelden. We wilden nog een extra piwo bestellen maar dit kon niet meer want het was 10 uur geweest, dus dan maar terug en vroeg slapen gaan.

Warzieski 10 juli

Vanmorgen hebben we een ontbijt gegeten, of ja wat hadden we nog over van gisteren.

Wegorzewo 11 juli

Nadat we hebben kunnen slapen op een bed en niet op het matje dachten we goed uitgerust te zijn. Ja dat zou zijn gelukt als niet de zon hier opkomt om 4:15 in de ochtend.

Suwalki 12 juli

De camping waar we verbleven had ook een winkeltje of wel Sklep. Bij deze sklep was ook de mogelijkheid om broodjes te kopen. Dit deden we en konden we bunkeren voor vandaag.

Goniadz 13 juli

Gisteravond zijn we na het Poolse eten meteen in het bed gekropen, want we hadden het wel gehad na de lange zware dag.

 Supraśl 14 juli 

Na een nachtrust, op een stenen bed, zijn we begonnen aan het ontbijt. Dit moesten we eerst nog even halen bij de plaatselijke sklep.

Dombrowoda 15 juli

Het bed van afgelopen nacht had goed zijn werk gedaan, want deze morgen voelde de beentjes goed aan. Daarnaast hebben we stevig ontbeten, brood met Nutella. Tevens vis in tomatensaus en brood.

Janow Podlaski 16 juli

Na een goede nachtrust te hebben gehad. Eigenlijk zelfs nog beter toen we het onweer hoorden en niet in de tent lagen, hebben we gewacht tot in de ochten de regen zo goed als vertrokken was.