RoutebeschrijvingRoutebeschrijving  

fotoalbumFotoalbum 

Code oranje houdt ons tegen om dit jaar naar Turkije te gaan. Hiervoor in de plaats wilden we naar Spanje, maar ook hier ging de deur ook op slot.

St. Geertruid 23 september 2020

Met de laatste zomerdag vertrokken we voor de vijf landen route, een route die ikzelf in elkaar geknutseld heb.

Profondville 24 september 2020

Vannacht had het de hele tijd geregend en ook deze morgen stond er weer een ferme wind. Na het ontbijt vertrokken we rond half 10 richting Liege.

Revin 25 september 2020

Ook vannacht had het weer flink geregend,  en het was zeer koud deze ochtend.  Snel inpakken en nog wat eten en gauw op weg.  

Sedan 26 september 2020

Het gekletter van de regen had zijn werk goed gedaan, we werden volledig uitgerust wakker. De kleding die we te drogen hadden gehangen was bijna droog,

Herbeumont 28 september 2020

Van de weersvoorspelling kun je blijkbaar niet zomaar vanuit gaan, het zou gisteren de hele dag regenen. Echter er is geen druppel gevallen,  zelfs het zonnetje liet zich zo af en toe zien.

Troisvierges 29 september 2020

Gisteren bleek een echte verwendag te zijn, we zijn echt in de watten gelegd. De kamer was lekker warm, lekker bed en prima douche. Het avondeten was eveneens van een hoge standaard.

Reuver 30 september 2020


Vanmorgen was het zeer grauw, maar de temperatuur viel wel mee, het voelde niet koud. Nadat we hadden ingepakt fietsten we naar het centrum om te gaan ontbijten bij de plaatselijke boulangerie.