RoutebeschrijvingRoutebeschrijving  

fotoalbumFotoalbum 

Dit jaar geen verre fietsvakantie, maar een wandelvakantie in eigen land samen met Daphne.
Begin dit jaar voordat we van corona ook maar iets hadden gehoord, hebben we samen plannen gemaakt om het Pieterpad te gaan lopen. In eerste instantie zouden we dit gaan doen met onze trouwe viervoeter, Bailey.

 

Na het plannen maken gingen we op pad om de uitrusting samen te stellen. Ten eerste goede wandelschoenen, want de schoenen waar we wandelingen mee maakten waren niet bestand tegen hetgeen we zouden gaan doen; 35 km per dag lopen.

Daarnaast zou een goede backpack ook wel handig zijn daar we toch wel het een ander moesten meesjouwen, zoals een tent, slaapspullen en kookgerei, want we wilde toch nog wel een beetje avontuur in eigen land.
De rugzakken hebben we getest met 10 kilo in de winkel, wat best wel zwaar is op de rug. Nadat we alles hadden ingepakt bleek dat de 10 kilo best wel meeviel, we hadden er 15 op onze rug.
Dan meer weer uitpakken en kijken wat we nog thuis kunnen laten, en wat we echt nodig hebben. Zo hebben we nog 1 kilootje kunnen besparen.

Na een proefwandeling in de hitte bij een temperatuur van rond de 30 gr waren we klaar om aan de tocht te beginnen op 3 juli.